NgTLDs

Uit Wiki Computel Standby
Ga naar: navigatie, zoeken

Introductie

NgTLD-afbeelding.gif

De organisatie Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) heeft toestemming gegeven voor nieuwe generieke top level domains (NgTLD's). Voorheen waren er slechts 22 generieke top level domains goedgekeurd, zoals bijvoorbeeld .org, .net en .info. Dit aantal wordt nu aanzienlijk uitgebreid met tussen de 300 en 1.000 nieuwe generieke top level domains, waaronder .shop, .music, .blog en veel meer.

Gratis voorinschrijving via Computel Standby

  • We bieden klanten gratis voorinschrijving van domeinnamen in meer dan 500 nieuwe domeinnaam-extensies (gTLDs).
    Via onze website kunt u een domeinnaamcheck doen en een voorinschrijving doen van de gewenste domeinna(a)m(en).
  • Het indienen van een voorinschrijving voor een domeinnaam onder een nieuwe gTLD is enkel een uiting van interesse, zonder enige verplichting:
    We informeren u per e-mail zodra meer details bekend zijn over bijvoorbeeld registratie-eisen, prijsinformatie en over de startdatum van de GoLive-periode. U kunt dan bepalen of u de kosteloze voorinschrijving wilt omzetten in een aanvraag voor een domeinnaamregistratie, of bepalen om de voorinschrijving alsnog te annuleren.

Voorwaarden

  • Bij het indienen van een voorinschrijving via onze website is opgave van uw e-mailadres nodig; deze wordt gebruikt om u te informeren over de verdere voortgang.
  • Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en acceptable use policy van toepassing
  • Wanneer een registratie van een domeinnaam op basis van uw aanvraag is gelukt, wordt deze aan u gefactureerd op basis van een jaarabonnement met drie maanden opzegtermijn. De nieuwe registratie kunt u kosteloos koppelen aan een bestaand website (forwarding). Of u maakt een keuze uit één van onze hostingaccounts voor een nieuwe website.